Double posting inground lift l6800 (a) yang boleh digunakan untuk penjajaran empat roda
Pengenalan Produk
Luxmain double posting inground lif didorong oleh elektro-hidraulik. Unit utama tersembunyi di bawah tanah, dan lengan sokongan dan unit kuasa berada di lapangan. Selepas kenderaan diangkat, ruang di bahagian bawah, di tangan dan di atas kenderaan terbuka sepenuhnya, dan persekitaran mesin manusia baik. Ini menjimatkan ruang sepenuhnya, menjadikan kerja lebih mudah dan efisien, dan persekitaran bengkel bersih dan selamat. Sesuai untuk mekanik kenderaan.
Penerangan Produk
Kapasiti mengangkat maksimum adalah 5000kg, sesuai untuk penyelenggaraan kereta, penjajaran empat roda.
Dilengkapi dengan lengan plat jambatan yang dilanjutkan, panjangnya, panjangnya 4200mm, menyokong tayar kereta.
Setiap lengan sokongan dilengkapi dengan plat sudut dan slaid sisi, dan kereta api gelongsor dipasang di bahagian dalam dua lengan sokongan, dan troli mengangkat sekunder yang boleh meluncur sepanjang panjang lif digantung di atasnya. Reka bentuk semacam ini boleh bekerjasama dengan kedudukan empat roda kereta. Kedua, skirt kenderaan itu diangkat oleh troli mengangkat kedua, supaya roda dipisahkan dari lengan sokongan, dan sistem penggantungan dan brek diperbaiki.
Semasa masa operasi yang tidak mengangkat, lengan sokongan tenggelam ke dalam tanah, dan permukaan atas disiram dengan tanah. Terdapat plat bawah susulan di bawah lengan sokongan, dan plat bawah dilengkapi dengan suis had maksimum. Apabila peranti dibangkitkan, plat bawah susulan naik sehingga ia berhenti siram dengan tanah, dan mengisi di tempat tidur yang ditinggalkan oleh kebangkitan lengan sokongan. Alur untuk memastikan meratakan tanah dan keselamatan kakitangan semasa operasi penyelenggaraan.
Dilengkapi dengan peranti keselamatan mekanikal dan hidraulik.
Sistem penyegerakan tegar terbina dalam memastikan pergerakan mengangkat kedua-dua jawatan mengangkatnya benar-benar disegerakkan, dan tidak ada meratakan antara kedua-dua jawatan selepas peralatan itu didebitkan.
Dilengkapi dengan suis had tertinggi untuk mengelakkan salah operasi daripada menyebabkan kenderaan tergesa -gesa ke bahagian atas.
Parameter teknikal
Kapasiti mengangkat | 5000kg |
Memuatkan perkongsian | maks. 6: 4 Ior terhadap Objektif Drive |
Maks. Mengangkat ketinggian | 1750mm |
Keseluruhan mengangkat (menjatuhkan) masa | 40-60sec |
Voltan bekalan | AC380V/50Hz (Terima penyesuaian) |
Kuasa | 3 kW |
Tekanan sumber udara | 0.6-0.8mpa |
Nw | 2000 kg |
Post diameter | 195mm |
Ketebalan pos | 14mm |
Kapasiti tangki minyak | 12l |
Post diameter | 195mm |